10000+ προϊόντα, 40+ επώνημα brands

ΑΠΟ ΤΟ 1975

Η Σαρικλάκης Α.Ε έχει έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης και υποκατάστημα στις Μαλάδες Ηρακλείου Κρήτης. Με εταιρικό σχήμα της ΑΕ, ιδρύθηκε και λειτούργησε από το 1975. Διαθέτει αποθηκευτικούς ιδιόκτητους καλυμμένους χώρους 12.500m2, σε οικόπεδα εμβαδού περισσότερα από 40000m2 συνολικά, με σύστημα LOGISTIC και στόλο αυτοκινήτων για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

1

Παρακαταθήκη προϊόντων

Η Σαρικλάκης Α.Ε. διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων που βρίσκονται σε διαρκή παρακαταθήκη. Απαντα τα προϊόντα μας είναι ασφαλή, υψηλών προδιαγραφών επώνυμα και εγκεκριμένα για την κυκλοφορία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

2

Ανταγωνιστικές τιμές

Εκπροσωπούμε κατ’ αποκλειστικότητα μεγάλους κατασκευαστικούς και εμπορικούς οίκους του εξωτερικού. Ως εκ τούτου δυνάμεθα να προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και άριστης πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντα.

3

Β2Β

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sarimen δημιουργήθηκε αποκλειστικά για επιχειρήσεις. Συνδυάζει για τους χρήστες τη δυνατότητα πλήρους προϊοντικής ενημέρωσης με μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και τους ανταγωνιστικότερους όρους συνεργασίας.

4

Eγγύηση

Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον ενός έτους για όλα τα προϊόντα μας. Η διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών για κάθε προϊόν μας και το ειδικευμένο προσωπικό του τεχνικού τμήματος της εταιρείας, μας παρέχει την δυνατότητα να σας υποσχεθούμε τεχνικές λύσεις και τέλειο service μετά την πώληση.